Rideleir

Stall Holtaas har disse rideleirene i 2018

Vanlig rideleir i uke 26,28,29 og 30: Disse leirene passer for alle. Aldersgrense 10 år. Lavere aldersgrense om barnet har litt rideerfaring og synes det er greit være borte hjemmefra.Dette koster 4500kr inkl alt. Eller hun/han kan være på dagsleir. . Dagsleir betyr at de sover hjemme: 4000 kr. Uke 30 er kombinert sprang/feltrittsleir og vanlig rideleir.

Uke 27 og 30 er det sprang og feltrittsleir. Den passer for øvet/vg ryttere som har erfaring med sprang fra før av.

Fredag i uke 30 til mandag i uke 31 er det TANTELEIR for voksne damer 🙂 3500kr. Over 18 år.

På Stall Holtaas: Vi har supre, snille og flinke hester, autorisert ridelærer, fint sted, god mat, fantastiske turforhold m.m. Autorisert ridelærer trinn 1 er ansvarlig for undervisningen og leirene. Vi har 13 års erfaring med egen rideleire og eier/trener har jobbet med rideleire, barn, undervisning og hester i 30 år(med erfaring blant annet fra rideleire på populære Stall-K i Kongsberg som har 50 elever på leir pr uke).

Aktivitetene er: ridning 2 x pr dag, sprang, dressur, feltritt, fjelltur, pil og bue, gymkanha, voltige, grillbu, svømming med og uten hest, stell m.m. Vi koser oss med dyrene i fra søndag til fredag. 🙂 Hestene våre er fra små ponnier til store ridehester på 175 cm. De er alle trivelige, kan mye og er trygge. Slik at du kan gjøre ALT med de uten å være redd for deg selv. 🙂

Vi har mange videoer på youtube: https://www.youtube.com/user/stallholtaas/videos

Du finner oss på facebook: Stall Holtaas og Rideleir på Stall holtaas. Du finner oss på instagram: Stall Holtaas.

Søskenrabatt på 10%. Hvis du vil på flere rideleire får du 10 % avslag på rideleir nr 2. Hvis du verver en annen etter at du er påmeldt og har betalt så får du en vervepremie (i 2016 var det en ridebukse).

PÅMELDING: Send denne infoen til oss på mail post@stallholtaas.no

Navn:
Adresse:
Postnr/sted:
Alder:
Telefon:
E-mail:
Ønsker å bo sammen med:
Kurs/rideleir:
Førstevalg ukenr: Andrevalg ukenr:
Ridenivå(Nybegynner/øvet/videgående:
Ønsker du å ha med egen hest? type/alder.
Begge foreldrenes navn, tlfnr og e-postadr:
Andre opplysninger/ønsker:

Da er det bare å melde seg på så kommer velkomstbrevet til deg på e-post. Der vil du også finne betalingsopplysninger.

Hvis du eller barnet ditt har noen sykdommer/spesielle behov så kan det komme ett tillegg i prisen mht om vi må ha inn forsterkning.

Det kan gjelde f.eks: adfersselsproblemer/ADHD/angst m.m. Det er viktig for sikkerheten at vi får vite dette på forhånd pga at det er store dyr som skal håndteres og for at alle skal få ett så bra opphold som mulig. Er det noe vi burde vite om som kan påvirke ditt/barnets opphold så er det flott om vi får vite om det for å kunne lage ett godt opplegg tilpasset deg/barnet ditt ☺

 

 

 

Comments are closed