Overnatting

Vi har overnatting til våre gjester i bolighus “Blåhuset”. Huset har 5 soverom og tilsammen 23 overnattingsplasser.   Sengene er køyesenger og familiesenger med gode madrasser. Huset er velutstyrt med 2 bad (begge med dusj, vask og toalett), spisestue, undervisningsrom, 2 sittegrupper i stuen og det du måtte trenge for å ha ett trivelig opphold.

Huset er ett delt hus. Det vil si at det leies ut til flere grupper samtidig. Hvis man er under 3 personer får man sengesett inkludert i prisen. Hvis man er over 2 personer koster sengesett 100 kr. pr.pers. Rengjøringsavgiften er på 150kr. Det eneste du trenger å gjøre før du drar er å rydde godt etter deg og du kan gjerne støvsuge rommet ditt. Hvis noe er ødelagt setter vi pris på at du gir beskjed slik at vi kan få ordnet det.

Stedet vårt er helt fantastisk for å se nordlys. Vi har godt klima og det er mørkt her. I tillegg er du høyt oppe i fjellet med god utsikt. Vi har nordlys fra september til i april. Men det er mest nordlys å se mellom oktober og mars. Det er store panoramavindu i stuen i “Blåhuset” så du kan også sitte inne å nyte nordlyset. Du kan gå på ski, truger etc. Utsikten er til å miste pusten av.

Sommeren er like vakker og naturen like enestående. Du kan gå fjellturer, ri, svømme i innsjøer, fiske etc. Vi tar deg gjerne med på en fjelltur med eller uten hest.

Du kan komme deg hit med buss og bil. Vi henter deg gjerne på busstoppet og veileder deg hit om du trenger det. Vi bor kun 2 km fra E6 så du kommer deg lett hit. Du kan også ta kontakt på forhånd å få vite hva du kan gjøre av aktiviteter. Se gjerne under aktiviteter  i menyen.

 

Comments are closed