Om Oss

Stall Holtaas ble etablert i 2005. Vi holder til på Holtås i Gratangen. Eier og daglig leder er Sissel Helene Wassmo Holtaas. Sissel overtok familiegården og satser på hest, inn på tunet og tursime.

Vi har også katter, høner og hunder. Vi driver avel av hunder (på liten skala) av rasen Volpino Italiano og Samojed.

Sissel Holtaas er født i 1973 i Tromsø. Hun er utdannet fiske-helse biolog og ridelærer trinn 1 (NRYF). Sissel Har også Trener 1 utdanning (NRYF) og har vært dressurdommer 2 (pause fra dette pga at hun satser på ridningen). Avl av ridehester (part breed PRE, PRE og NV) og dressur-ridning er Sissels store lidenskap utenom rideundervisning. I tillegg har hun en sønn(født 2009). Begge er aktive friluftsmennesker som elsker å få på ski, fiske, gå tur og kose seg ute.

På vinteren har vi vinterturisme og rideskole som hovedarbeid. Vi er prisgitt fantastiske skolehester til rideskolen vår og fantastiske områder for vinterturisme. Vi har de beste forutsetningene for å se nordlys fra oktober til mars uten å lys fra byer etc. Vi bruker å ha høstrideleir, vinterrideleir og påskerideleir.

På sommeren har vi rideleire i 1,5 mnd med rideleire. Da får vi masse entusiastiske hestemennesker i alle aldre til gården (fra 5-70 år).  I tillegg tilbyr vi overnatting for besøkende og tur-ridning. Vi kan også arrangere fjellturer/fisketurer.

Vi er en “inn på tunet” gård. Vi har avlastningshjem (vært beredskapshjem tidligere), alternativ skoledag, besøks-gård m.m.

Vi er også en gård for arbeidende turister (work away) og hvor frivillige kan komme å være sammen med oss og oppleve vår lille gård.

Vi vil at alle skal ha det fint og harmonisk her, både to, -og forbeinte. Hvis det er noe du lurer på så nøl ikke med å spørre.

 

 

 

Comments are closed